0034678809437/0034695904071
info@paradisepropertyspain.com
REF: S174

Eiendom i el Xarco

Urbanización El Xarco

775.000€
Eiendomstype Villa
Størrelse 331 m²
Soverom 6
Baderom 3

Beskrivelse

 

Rustikk eiendom i en av de roligste områdene i Villajoyosa. Kort vei fra El Xarco stranden og med utsikt over havet. Dette er en gård på mer enn 2000 kvadratmeter, 300 kvadratmeter bolig, to garasjer, svømmebasseng, grill, kennel, stor hage, innkjørsel med parking, osv.

Vakker eiendom i et av de mest autentiske områdene i Villajoyosa. Gangavstand til den ville stranden i El Xarco, med fantastisk havutsikt og en tomt på over 2.000 kvadratmeter, et stort hus med mye potensial. Klar for oppussing. Hovedetasje med flere rom og bad. Andre etasje med stue, kjøkken og terrasser med havutsikt.

Fantastisk beliggenhet, gleden ved å bo noen få meter fra stranden. Ligger i en meget rolig urbanisasjon og med en fantastisk hage med grillhus og bassengområde. I enden av tomten er det et stort hundehus med fire bur og lekeplass og lagerrom.

Opprinnelig var disse to enheter i samme hus, konstruert av to brødre i byen. Den kan enkelt bygges om til én enhet med store oppholdsrom i toppetasjen og terrasser i begge ender av bygget. Huset trenger oppussing, elektrisk anlegg og oppgradering av vinduer og dører. Planløsningen i første etasje gir mulighet for soverom etter valg av den nye eieren.

Innendørs fasiliteter

Fireplace
Unfurnished
Store room

Utendørs fasiliteter

Parkering
Barbacue
Garden
SwimmingPool

Social Media Share

Kontakt

Relaterte egenskaper

Sammenligne