678 809 437 / 649 886 777/ 699 797 093
info@paradisepropertyspain.com
REF: S192

Villa til salgs i Villajoyosa Costa Blanca

Plans

380.000€
Eiendomstype Villa
Størrelse 214 m²
Soverom 3
Baderom 4

Beskrivelse

Et ypperlig hjem bygget i 2002 og bodde hele tiden i og oppgradert gjennom årene, og ligger innen gangavstand eller to minutters kjøretur fra Villajoyosa og all sjarmen som tilbys.
Eiendommen er fordelt på tre nivåer. Hovedstuen har en stor lys stue / spisestue med skorstein og fører ut mot en terrasse over hagen og bassenget. Kjøkkenet er uavhengig og overraskende stort med plass til et lite bord. Et komplett gjestebad er også på dette nivået. Trapper til øverste etasje tar oss til hovedsoverommet med eget bad og omkledningsrom, og har også tilgang til en liten terrasse med panoramautsikt. Det er også en andre god størrelse soverom med innebygde garderober og et komplett bad.
Underbygningen har ytterligere 65 kvadratmeter plass, for tiden brukt som kontor, med bad, et lite treningsstudio, pluss to rom til (ett med lagringsplass og et annet som vaske- / tørkerom). Kontoret ble tidligere brukt som et studio for en tenåringssønn til å nyte en privat plass i årene som gikk.
Selvfølgelig er det mye tid som brukes på utsiden, vi har en stor grill med grill, leireovn, mikrobølgeovn, kjøleskap med fryser og bar, pluss et verktøybod, utedo, lagring for forskjellige gassflasker, automatiske porter til inngang til bilen, vanntank og parkering for to til tre biler. Til forsiden av huset er det en vannet plen og et privat svømmebasseng.
Dette er virkelig et kvalitetshus, med gass sentralvarme, varmt og kaldt klimaanlegg overalt, byggematerialer av høy kvalitet, sørvendt solrik beliggenhet, i utmerket stand, i et privat og rolig område, med panoramautsikt mot havet og fjellene.
Hvis du er ute etter et spesielt hjem, ikke nøl med å vurdere denne eiendommen - kontakt oss for å avtale en avtale.

Innendørs fasiliteter

Internet
Oppvarming
Klimaanlegg
Fireplace
Central Heating
Store room
Gym

Utendørs fasiliteter

Parkering
Barbacue
Garden
SwimmingPool

Social Media Share

Kontakt

Relaterte egenskaper

Sammenligne